SeneCura SeniorCentrum Slivenec

Večeře při svíčkách v SeniorCentru Slivenec

Pro naše klienty připravujeme pestré aktivity i novém roce. Po Vánocích a akcemi nabitém adventu se po tři lednové a únorové podvečery uskuteční nejoblíbenější program domovů SeneCura, a to Večeře při svíčkách – posezení pro klienty a jejich blízké s gastronomickým zážitkem.

„Pro naše klienty je častokrát návštěva restaurace a možnost rodinné večeře velmi obtížná či dokonce nemožná. Proto jim chceme alespoň jednou ročně dopřát atmosféru luxusní restaurace s obsluhou a několikachodové menu přímo v našich prostorech . Naši klienti si tak s rodinou a přáteli vychutnají výtečné jídlo a prožijí nezapomenutelné chvíle ze společného setkání s lidmi, které mají rádi. Zkrátka si užijí radosti života,“ vysvětluje Lukáš Stárek, ředitel sliveneckého SeniorCentra.

Šéfkuchař SeniorCentra Slivenec Zdeněk Šula a jeho tým si pro Večeře při svíčkách připravili lahodné pokrmy. „Menu jsme ladili do zimního období, aby bylo výživné, a hlavně aby si všichni pochutnali. Na slavností tabuli tak servírujeme krémovou polévku z kořenové zeleniny, jako hlavní chod pečenou jelení kýtu s omáčkou z lesního ovoce a bramborovo-dýňovým pyré a sladkou tečku v podobě čokoládového fondánu s vanilkovou omáčkou,“ popisuje Zdeněk Šula.

Již nyní se těšíme na další Večeři při svíčkách.

 Další článek