SeneCura SeniorCentrum Slivenec

Zahradní slavnost SeniorCentra Slivenec

Zahradní slavnost našeho SeniorCentra Slivenec se letos konala ve středu 6. září. Úvodního slova se ujal ředitel Lukáš Stárek, který přivítal nejen klienty, jejich rodiny a personál, ale také pohovořil o důležitosti kvalitní péče a týmovosti pracovníků na všech úsecích domova. Svou účastí potěšila i paní starostka Prahy-Slivenec Jana Plamínková a její kolegové.

Program Zahradní slavnosti letos připravil tým domova v duchu poutě. Na zahradě domova tak byla připravena střelnice, kde si klienti a děti mohli vystřelit papírovou růži. Mezi sladkým pohoštěním pak nesměla chybět cukrová vata či pouťové koláčky. Místo pouťového překvapení byla zajímavá tombola z výrobků od klientů. Hosté se bavili také díky hudebnímu vystoupení zpěvačky a herečky Petry Černocké, vystoupil kouzelník František Starý a vlastní báseň přednesla Jarmila Sluková, jedna z klientek domova. Vše koordinoval již tradiční moderátor zahradních slavností v domově na Slivenci Petr Koukal – KOUKY.

Tým domova nezapomněl ani na nejmenší účastníky. Aktivity pro děti zajistil tým domova ve spolupráci s organizací Mezi námi, se kterou spolupracuje domov od prvopočátku otevření domova v rámci mezigeneračního propojování. Děti se tak mohly věnovat zejména tvůrčím aktivitám pod odborným vedením.

Zahradní slavnosti v domovech SeneCura se neobejdou bez kvalitního občerstvení. A ve Slivenci to platí dvojnásobně, neboť šéfkuchař Jiří Šula je zároveň vítězem interní soutěže Cooking Trophy 2022. Se svým týmem připravil tradiční menu včetně teplých i studených pokrmů a dezertů.

 

Předchozí článekDalší článek